Suarez nezadovoljan neriješenim rezultatom
EPA

Smatra kako je njegova ekipa trebala slaviti

Suarez nezadovoljan neriješenim rezultatom

E. Ganibegović

Barcelona je na gostovanju kod Atletico Madrida odrigrala neriješeno 1:1, a Luis Suarez nije zadovoljan podjelom bodova.

Urugvajac je postigao pogodak za izjednačenje, ali napadač smatra kako je njegova ekipa mogla nastaviti svoj pobjednički niz.

"Svi znaju kako Atletico ima dobru odbranu i odličnog golmana", rekao je Suarez, pa zatim dodao:

"Imali smo osjećaj kako utakmicu u drugom poluvremenu možemo preokrenuti. Bilo je teško, morao sam naporno raditi sa loptom, ali i kretati se mnogo."

"Nakon što smo postigli pogodak, bilo je komplikovano i moramo prihvatiti rezultat, ali mislim da smo imali više šansi nego oni da stignemo do pobjede."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moj gol? Obezbijedio nam je novu utakmicu bez poraza. Ono što želimo je da nastavimo ovako", istakao je napadač Barcelone. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi