Stuttgart prodaje Šunjića za milion eura?

Bh. fudbaler na meti Palerma

Stuttgart prodaje Šunjića za milion eura?

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Toni Šunjić bi već u narednim danima mogao postati novi fudbaler Palerma.

Prema pisanju njemačkog Bilda, ne bi bilo iznenađenje da 28-godišnji stoper danas ili sutra potpiše ugovor sa italijanskim klubom, a navodi se da bi Stuttgart njegovom prodajom trebao zaraditi milion eura.

Stuttgart je jučer na Twitteru saopštio da Šunjić neće putovati sa ekipom na pripreme u Portugal, pa su njemački mediji iz toga zaključili da se njegova epizoda u ovom klubu približila kraju. Njegov agent navodno već desetak dana pregovara sa Palermom, pa ostaje da se vidi hoće li doći do realizacije transfera.

Ukoliko Toni Šunjić potpiše za Palermo postat će drugi bh. fudbaler koji trenutno igra u klubu sa Sicilije nakon Mate Jajala, te će dodatno povećati koloniju naših igrača u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Toni Šunjić je u Stuttgart stigao u augustu 2015. godine iz Kubana iz Krasnodara, a tokom karijere je još nastupao za Zoryu, Kortrijk i Zrinjski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi