Sturridge još jednom spreman da šokira Redse?

Ide u redove ljutog rivala?

Sturridge još jednom spreman da šokira Redse?

E. Čaušević

Engleski napadač Daniel Sturridge ne nalazi se u planovima Jurgena Kloppa kada je u pitanju startna postava Liverpoola.

Sturridge je u svojoj karijeri imao ogromnih problema s povredama, ali kada se konačno vratio postalo je jasno da se neće tako lako izboriti za minutažu na Anfieldu. Engleski mediji objavili su danas da će ovaj napadač u januaru gotovo sigurno napustiti Redse.

Odlazak Sturridgea i mogao se očekivati jer je jasno da će se Englez teško izboriti za mjesto u vrhu napada pored Firmina, Manea, Salaha ili Coutinha. No, sigurno je da navijači Liverpoola nisu očekivali da bi im ovaj napadač mogao zabiti nož u leđa.

Navodno, Sturridge već pregovara s nekoliko engleskih klubova, a kako prenosi The Sun, najbliži je da svoju karijeru nastavi u redovima ljutog rivala Evertona. Pored tima s Godisona interes za ovog napadača pokazali su još West Ham i Newcastle. Bit će zanimljivo vidjeti gdje će na kraju Sturridge završiti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi