Stones: Nezadovoljan sam prvom sezonom

Nije opravdao očekivanja

Stones: Nezadovoljan sam prvom sezonom

John Stones nije se baš proslavio u svojoj prvoj sezoni u Manchester Cityju. 

Engleski reprezentativac je prošlog ljeta stigao na Etihad iz Evertona za svotu od 50 miliona eura, međutim i on, kao i njegov Manchester City imaju sezonu za zaborav. 

"Svi smo vjerovali da možemo bolje. Posebno sam ja nezadovoljan svojom prvom sezonom. Ali, ne obraćam pažnju na kritike. Znam šta treba da popravim i radit ću cijelo ljeto na tome", izjavio je ovaj 23-godišnji defanzivac.

Kako bi pokazao potpuno novo lice sljedeće sezone Stones je odlučio promijeniti i broj na dresu. U budućnosti će na leđima nositi broj pet. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Stones je u protekloj sezoni odigrao 41 utakmicu za Manchester City.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi