Stigla za sada najzanimljivija ponuda za Ronalda
Foto: EPA

Njemački trećeligaš ima komičan prijedlog

Stigla za sada najzanimljivija ponuda za Ronalda

Budućnost Cristiana Ronalda u Real Madridu je pod velikim znakom pitanja nakon što su se pojavile informacije da Portugalac želi napustiti Kraljevski klub.

Naime, Ronaldo je, navodno, obavijestio čelnike Reala da ovog ljeta želi napustiti klub, velikim dijelom i zbog odnosa španskih vlasti prema njemu, odnosno zbog istrage koja se vodi protiv njega zbog moguće utaje poreza.

Kako izvještavaju svjetski mediji, Ronaldu se na teret stavlja utaja poreza u iznosu od 14 miliona eura, a ukoliko uistinu napusti Bernabeu, špekuliše se da bi se Portugalac mogao vratiti u redove Manchester Uniteda.

Iako se, dakle, United pominje kao najizglednija opcija za Ronalda, i jedan njemački trećeligaš je odlučio uputiti Cristianu, u najmanju ruku, zanimljivu ponudu.

Fortuna Koln, koja je protekle sezone jedva izbjegla relegaciju u četvrti rang njemačkog fudbala se "uključila u utrku" za petostrukog osvajača Zlatne lopte.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Hej Cristiano, mi i dalje tražimo napadača - nemamo novca, ali ti možemo ponuditi besplatni Kolsch (vrsta piva) do kraja života", istakli su iz Fortune na zvaničnom Twitter profilu kluba.

Ovo je zasigurno najzanimljivija ponuda koja je do sada pristigla na Ronaldovu adresu, a potez Fortune će sigurno izmamiti osmijeh na lice igrača Reala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi