Stigla prva ponuda za Cristiana Ronalda

Portugalac je sada u dilemi

Stigla prva ponuda za Cristiana Ronalda

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo ovog ljeta je glavna priča svih sportskih medija.

Čini se kako je Portugalac spreman za prvi transfer od 2009. godine i prelaska iz Manchester Uniteda u Real Madrid za tada rekordnu sumu novca. 

Ronaldo je nedavno optužen za utaju poreza u Španiji, a upravo zbog toga želi da ode iz Španije, prenose portugalski mediji. Ovu informaciju su sa oduševljenjem dočekali svi evropski velikani i svakako da neće propustiti priliku da pošalju najbolju moguću ponudu za Ronalda.

Španska Marca danas prenosi da je Ronaldo dobio i prvu ponudu i to od francuskog vicešampiona PSG-a. Marca nije otkrila koliki iznos je PSG ponudio Realu i koliko bi Ronaldo zarađivao, ali je jasno da Francuzima novac nije problem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, za PSG bi mogla biti veoma dobra stvar što su prvi poslali ponudu jer će sada imati priliku da razgovaraju sa Ronaldom prije konkurenata i imat će priliku da ga nagovore na prelazak u Ligue 1. Naravno, mnogima još uvijek djeluje nemoguće da će Ronaldo napustiti Real i svakako da predsjednik ovog kluba Florentino Perez nije rekao posljednju riječ kada je u pitanju Ronaldo. 

Portugalac je Realu i prošle sezone pomogao da dođu do titule prvaka Evrope, a sa Realom je do sada ukupno osvojio tri Lige prvaka te dvije španske La Lige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije