"Spremni smo da dovedemo Coutinha u januaru"
Foto: EPA

Direktor Barce poručio

"Spremni smo da dovedemo Coutinha u januaru"

E. Čaušević

Barcelona je odlučna da sagu oko dolaska Philippea Coutinha iz Liverpoola nastavi i u zimskom prelaznom roku.

Nakon što je Neymar odlučio napustiti Barcelonu i karijeru nastaviti u PSG-u u katalonskom klubu morali su se okrenuti zamjenama za ovog igrača. Prvi na listi želja Barcelone bio je Coutinho, ali Liverpool nije želio da čuje za njegov odlazak s Anfielda.

Katalonci su pokušali na sve načine da nagovore Redse da puste brazilskog igrača, no nisu uspjeli. Međutim, iz Barcelone su jasno poručili da neće tako lako odustati od Coutinha, te da će već u januaru dati svoj maksimum da ga dovedu na Nou Camp.

"Spremni smo da kupimo Coutinha u januaru ili bilo kojeg igrača koji bude na listi želja. Ali, jasno je ako bude novih pojačanja onda će biti i odlazaka. Moramo zaboraviti na Neymarovu cijenu jer nema šanse da se taj trend nastavi", rekao je direktor Barce, Albert Soler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti