Spektakularan izgled novih svlačionica Cityja

Novi enterijer stadiona

Spektakularan izgled novih svlačionica Cityja

E. Ganibegović

Manchester City ovog ljeta nije marljivo radio samo na pojačanjima. Oni su također poradili i na svome stadionu, kako bi u tome bili u vrhu sa velikanima.

Novi vlasnici Cityja odavno su željeli poboljšati objekte, koji su ostali još od izvorno poznatog Manchester City Stadiuma. Već je svima poznato kako je ime promijenjeno u Etihad i to je očigledno bio samo početak rekonstrukcije cijelog stadiona.

Nova svlačionica je nevjerovatna i spektakularna. Rađena je prema inspiraciji na Star Wars, a također je urađen i Tunnel Club za prstalice Cityja.

Ljudi iz plavog dijela Manchestera su jednostavno htjeli da poboljšaju unutrašnji dio u skladu sa drugim velikim evropskim klubovima. Tako su nam sada otkrili elegantan, savremeni dizajn oko stadiona, uključujući zrcalni tunel i kompletnu obnovu područja ispod kolodvora Colin Bell.

Također su uveli Tunnel Club, koji će omogućavati navijačima uživanje u punom VIP iskustvu za 7.500 funti godišnje. 

Nadogradili su i svoju medicinsku tehnologiju, uključujući uvođenje novih hidroterapijskih bazena za oporavak igrača poslije utakmice.

Sada šef Cityja Pep Guardiola i ostali u klubu mogu maksimalno uživati u sljedećoj sezoni, budući da je njihov stadion Etihad doživio fenomenalnu obnovu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi