Španski mediji: Kodro seli u Bundesligu?

Žele ga i Nijemci

Španski mediji: Kodro seli u Bundesligu?

Prema informacijama koje dolaze iz Španija, naredna stanica u karijeri Kenana Kodre će biti - Njemačka. 

Novopečeni reprezentativac BiH je odbio produžiti ugovor sa Osasunom i ovog ljeta će gotovo sigurno promijeniti sredinu, a španski mediji javljaju kako će Kodro svoju karijeru nastaviti graditi u Bundesligi.

Za njegove usluge je zainteresovan Mainz, koji je u potrazi za pojačanjima koja bi bila od pomoći u borbi za jednu od pozicija koja vodi u evropska takmičenja, a navodno Kodro ispunjava profil fudbalera kojeg želi ovaj klub. 

Osim Mainza, među klubovima koji su navodno 'bacili oko' na Kodru još se spominju Fulham, Bristol, Groningen, Athletic Bilbao, Alaves, Sociedad... 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prema stranici Transfermarkt, koja je specijalizirana za transfere, tržišna vrijednost Kodre iznosi tri miliona eura, što bi za Mainz bilo sitnica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi