Spalletti: Sutra ću reći neke važne stvari
Foto: EPA

Trener Rome najavio sutrašnju press konferenciju

Spalletti: Sutra ću reći neke važne stvari

Trener Rome Luciano Spalletti je potvrdio da će sutre održati press konferenciju na kojoj će, kako sam kaže, reći neke veoma važne stvari.

Italijanskom stručnjaku ugovor sa Romom ističe u junu, a mnogi očekuju da će on tada napustiti Romu i, najvjerovatnije, preuzeti ekipu Intera.

Nakon što se danas sastao sa čelnicima kluba, najavljeno je da će sutra biti održana press konferencija, a mnogi očekuju da će Spalletti iskoristiti ovu priliku kako bi potvrdio svoj odlazak.

"Vratio sam se jer je Roma prolazila kroz težak period. Nismo pobijedili, ali svi oni koji kažu da je drugo mjesto loš rezultat, moraju znati da smo mi radili godinama kako bi došli do ovog rezultata", rekao je danas Spalletti, te se dotakao i sutrašnje press konferencije, ali i špekulacija da će ga na klupi Rome naslijediti Eusebio Di Francesco:

"Press konferencija? Na njoj ću reći nekoliko važnih stvari, na početku to da je Roma u Ligi prvaka."

"Eusebio Di Francesco? Ako mene pitate, to pitanje je zamka...Sutra ćemo razgovarati na konferenciji."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Neizbježna su bila, naravno, i pitanja o Francescu Tottiju koji je jučer odigrao svoju zadnju utakmicu u dresu Rome.

"Kada je lopta kod njega, ostali su već navikli na to, on vidi i tamo gdje ne gleda i pošalje odličnu loptu....On je sistematičan, uvijek izabere najbolju od tri ili četri opcije koje ima", dodao je italijanski trener.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije