"Spalletti mi se nikada nije sviđao"

Nekadašnji trener Rome se oglasio

"Spalletti mi se nikada nije sviđao"

E. Čaušević

Italijanski stručnjak Luciano Spalletti još uvijek nije odlučio da li će biti trener Rome i naredne sezone.

Spalletti je u Romu stigao početkom prošle godine, a trenutni ugovor rimskom ekipom ističe mu na kraju ove sezone. Nekadašnji trener Vučice, Carlo Mazzone, izjavio je da se nada da će Spalletti napustiti Romu jer nije zaslužio da dobije novi ugovor.

"Spalletti treba da se spusti na zemlju i da počinje da razmišlja. Nikada mi se nije sviđao. Njegove odluke su često bile upitne, a ponašanje da ne govorim. Nekada nisam razumio zašto sam sebi kreira neugodne situacije u klubu kao što je sada ova s novim ugovorom", rekao je Mazzone, te dodao:

"On je s Tottijem postavio nekoliko rekorda, a onda ga je stavio da grije klupu. Želi da bude šef i da se za sve pita. Prema Tottiju se ne može tako ponašati jer je on mnogo više dao Romi od Spallettija", rekao je Mazzone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mazzone je prošle sedmice proslavio svoj 80. rođendan, a svijet će ga pamtiti po tome što je najzaslužniji što je Francesco Totti debitovao za Romu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi