Spalletti je morao odgovoriti: Bi li dao Džeku za Icardija?

Nije dugo razmišljao

Spalletti je morao odgovoriti: Bi li dao Džeku za Icardija?

Fudbaleri Intera i Rome sutra će odmjeriti snage u meču Serije A.

Bit će to veliki derbi između dvije ekipe iz samog vrha tabele, a Roma ima priliku da pobjedom nastavi držati korak za vodećim Juventusom. 

Trener rimske Vučice Luciano Spalletti suočio sa sa veoma zanimljivim pitanjima na konferenciji za novinare pred sutrašnji duel. Novinare je zanimalo da li bi Spalletti dao Interu Džeku u zamjenu za Maura Icardija, ali Spallettijev odgovor je bio jasan.

"Ne! Džeko je postao naš ključni igrač i čvrsto ga držim u našim redovima", rekao je Spalletti.

Osim toga Spalletti je naravno komentarisao i očekivanja od utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moramo dati sve od sebe da pobijedimo - ne postoji druga opcija u ovom trenutku. Moramo ostaviti sve na terenu. Ne možemo podcijeniti nijedan meč koji nam dolazi u narednom periodu", rekao je Spalletti.

Ukoliko Roma sutra ne pobijedi u gostima Inter, njihove šanse za titulu bit će potpuno izgubljene.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi