Sokratis: Allegri i ja se dobro poznajemo

Vjerovatno ostaje u Dortmundu

Sokratis: Allegri i ja se dobro poznajemo

E. Ganibegović

Sokratis Papastathopoulos, defanzivac Boorussije Dortmunda je bio meta mnogih velikana ovog ljeta, međutim on će vjerovatno ostati u Njemačkoj. 

Grčki defanzivac je bio blizu prelaska u redove Juventusa, međutim do toga nije došlo, pa sada otkriva kako je razgovarao sa Massimilianom Allegrijem. 

"Allegri i ja se dobro poznajemo od kada smo zajedno radili u Milanu.

"Razgovarao sam sa njim i drugima, ali sam profesionalac i dat ću sve od sebe za moj klub i moj tim", rekao je Sokratis.

Podsjećamo, Sokratis je u jednom dijelu svoje karijere nastupao u Seriji A, kada je nosio dres Geonoe i Milana, nakon čega je prešao u Werder Bremen. U Bremenu se zadržao svega godinu dana, pa je karijeru nastavio u Borussiji Dortmund, u kojoj nastupa od 2013. godine. Za Dortmund je skupio 100 nastupa i postigao pet pogodaka. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije