Seri nakon poraza od Napolija otkrio gdje nastavlja karijeru
EPA

Impresioniran igrom Napolija

Seri nakon poraza od Napolija otkrio gdje nastavlja karijeru

E. Ganibegović

Nice ove sezone neće vidjeti Ligu prvaka, nakon što su u dvije utakmice playoffa nadigrani od Napolija.

Nakon poraza na domaćem terenu od Napolija od 0:2, gdje su ispustili priliku da igraju Ligu prvaka, veznjak Nice Jean Michael Seri je bio impresioniran ekipom iz Italije.

"Napoli je sjajna ekipa, koja igra fenomenalan nogomet. 

"Po meni, oni su u top pet ekipa Evrope. Razočarani smo iz razlog što je atmosfera na stadionu bila čudesna", rekao je Seri, nakon čega se dotakao transfera u Barcelonu te dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Vidjet ćemo šta će biti sa mojom budućom karijerom, ali ne vjerujem da mi je ovo posljednja utakmica za Nicu. Ako se ostvari transfer u Barcelonu, biće dobro, u suprotnom sretan sam u Nici."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi