Sedmi poraz Lensa, Lendrić ni na klupi
Foto: Twitter/RC Lens

Trijumf Hadžibegićevog Valenciennesa

Sedmi poraz Lensa, Lendrić ni na klupi

Valenciennes je na svom terenu ugostio posljednjeplasirani Lens u okviru sedmog kola francuske Lige 2 i na kraju slavio s minimalnih 1:0.

Domaćine s klupe predvodi bh. stručnjak Faruk Hadžibegić, a njegova ekipa se uspjela odlično oporaviti nakon poraza od Nancyja u prošlom kolu i nanijeti Lensu još jedan, sedmi uzastopni, poraz.

Za trijumf domaćina bio je dovoljan gol 23-godišnjeg defanzivca Baptistea Aloea iz 76. minute. Valenciennes se nakon ove pobjede nalazi na 10. mjestu tabele Lige 2, dok je Lens na posljednjoj poziciji, te još uvijek nema ni jedan osvojeni bod.

Treba istaći da Ivan Lendrić, bivši napadač Željezničara koji je u Lens stigao kao veliko pojačanje, nije bio u zapisniku za današnju ustakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi