"Sead je zvijer, niko ne voli igrati protiv njega"
Foto: EPA

Kolašinac izrasta u miljenika navijača, ali i saigrača

"Sead je zvijer, niko ne voli igrati protiv njega"

Arsenal, čini se, popravlja formu iz utakmice u utakmicu, a navijači na Emiratesu imaju i novog miljenika, bh. reprezentativca Seada Kolašinca.

Kolašinac je u Arsenal stigao ovog ljeta iz Schalkea, nakon što mu je istekao ugovor sa njemačkom ekipom, te je odmah dao svoj doprinos igri Topnika.

Upravo o novom pojačanju Arsenala je govorio i veznjak ove ekipe Jack Wilshere, koji je iskoristio priliku i da poruči da nikako ne bi volio igrati protiv Kolašinca.

"Sead je izrastao u pravog miljenika navijača jer kod njega nema 'zezanja', čak ni na treninzima. On je rođeni pobjednik. Fizički je prava zvijer i niko ne voli igrati protiv njega", istakao je Wilshere, očigledno impresioniran novim saigračem, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Gledajte, kada krilni fudbaler primi loptu, on odmah krene na njega, ne dajući protivniku ni centimetar prostora. Osvaja puno lopti za ekipu, dakle dobro mu ide."

Podsjetimo, početkom sezone je Liverpool "razbio" Topnike, ali je od tada Arsenal pobijedio u šest od sedam utakmica u svim takmičenjima. Sjajne partije je pružao i naš Sead Kolašinac, a navijači Arsenala očekuju da on u budućnosti postane jedan od ključnih igrača u ekipi.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti