Scholes vjeruje da će Manchester osvojiti Ligu Evrope

Legenda Manchestera poručio

Scholes vjeruje da će Manchester osvojiti Ligu Evrope

D. Rakanović

Legenda Manchester Uniteda Paul Scholes smatra da će United osvojiti Ligu Evrope, a da u Premier ligi može završiti među prve četiri ekipe. 

Manchester United u četvrtfinalu igra protiv Anderlechta, a Scholes vjeruje da jedino Lion može da bude bolji od Crvenih đavola.

"Imaju sjajnu šansu. Najveći su klub u takmičenju, favoriti su sa razlogom i ako odigraju kako znaju i umiju, šanse za titulu su velike. Jedino Lyon možda spada u favorite, kod ostalih ekipa ne vidim previše problema", rekao je Schols.

On je rekao da vjeruje da United i u Premier ligi može završiti među prve četiri ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vjerujem da mogu do prve četvorke. U odličnoj su formi ali bez previše napretka u ligi. Sve u svemu, mislim da je ova sezona dobra, ali ovaj period je veoma važan i odrediće kako će se pamtiti na kraju", zaključio je Scholes.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije