Saul: Griezmann je važan, ali niko nije iznad kluba
Foto: EPA

Fudbaler Atletica o mogućem Griezmannovom odlasku

Saul: Griezmann je važan, ali niko nije iznad kluba

Fudbaler Atletico Madrida Saul Niguez je govorio o kvalitetama Antoinea Griezmanna i njegovoj važnosti za Atletico, ali je i istakao kako niko nije važniji od samog kluba.

Griezmann je ove sezone postigao 26 golova u dresu Atletico Madrida, a njega se već duže vrijeme povezuje sa mogućim odlaskom u Manchester United.

Doprinos sjajnog francuskog napadača u igri Atletica je neosporiv, ipak, njegov saigrač Saul smatra da je i Griezmann zamjenjiv.

"Na kraju krajeva, Antoine Griezmann može odlučivati o svojoj budućnosti kako on želi. On je sada sa nama. Biće sa nama i u predsezoni, a onda će odlučiti o svojoj budućnosti", izjavio je fudbaler Atletica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ako on i ode, mi imamo Fernanda Torresa, Kevina Gameira, Angela Correau i Yannicka Carrasca...On jeste veoma važan igrač za nas, znamo kakve su njegove kvalitete, ali najvažnija stvar je ta da niko nije iznad kluba", dodao je na kraju Saul.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi