Sanchez zadaje posljednji udarac u Arsenalu?
Foto: EPA

Samo je još to falilo Arsenalu

Sanchez zadaje posljednji udarac u Arsenalu?

Alexis Sanchez još uvijek nije donio odluku po pitanju svoje budućnosti. 

Čileanac već odavno 'na stolu' ima novi ugovor od Arsenala sa znatno boljim uslovima, međutim očajna forma Arsenala i nezadovoljstvo navijača ga sve više tjeraju  da se na kraju sezone oprosti od Emiratesa. 

Broj klubova koji jure Sancheza je sve veći, a ako je vjerovati pisanju otočkih medija, u borbu se uključio i Arsenalov rival Manchester City. Sanchez je u prošlosti imao priliku sarađivati sa Guardiolom i ne bi imao ništa protiv da dođe na Etihad, a u kakvim je odnosima sa španskim trenerom moglo se vidjeti i po zagrljaju nakon zadnje utakmice između dvaju klubova.

Postojeći ugovor Sanchezu traje do sljedećeg ljeta, međutim jasno je da Manchester Cityju visina obeštećenja ne bi predstavljala problem. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Manchester Cityja, na Sancheza su još 'oko bacili' PSG, Juventus, Chelsea... 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi