Sampaoli veoma zabrinut pred meč s Leicesterom
EPA

Trener Seville

Sampaoli veoma zabrinut pred meč s Leicesterom

Večerašnji program osmine finala Lige prvaka donijet će duel između Leicestera i Seville. 

U prvoj utakmici tim iz Andaluzije je protiv Leicestera slavio rezultatom 2:1, međutim trener Jorge Sampaoli je zabrinut pred revanš iz razloga što njegovi izabranici u duel ulaze poslije dva remija u Primeri.

"Veoma sam zabrinut zbog ponašanja tima. Znamo da će ovakvom igrom biti veoma teško napredovati u Ligi prvaka. Suočavamo se s jakim timom i greške nisu dozvoljene. Ako ne budemo bolji, biće veoma teško", izjavio je Sampaoli i dodao:

"Ekipa je previše zabrinuta kada ne može da stvori gol šansu, a dobro organizovani protivnici to mogu da iskoriste", dodao je Sampaoli.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećanja radi, Sevilla u Ligi prvaka nije prošla osminu finala još od 1958. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi