Sampaoli: Sve se okrenulo protiv nas

Trener Seville razočaran

Sampaoli: Sve se okrenulo protiv nas

Trener Seville Jorge Sampaoli prokomentarisao je utakmicu sa Atletico Madridom, u kojoj je njegov tim izgubio sa 3:1.

U posljednje vrijeme Sevilla previše kiksa i čini se da je ekipa sa Ramon Sanchez Pizjuana upropastila dobru sezonu u samo nekoliko kola.

"Nekako se u posljednje vrijeme sve okrenulo protiv nas. Imali smo visoka očekivanja, bili smo veoma blizu vrha La lige, a onda i blizu četvrtfinala Lige prvaka. Sada to više nije tako", rekao je Sampaoli, koji je potom nastavio:

"Sada kada nam to nije pošlo za rukom, moramo se oporaviti i krenuti dalje. Moramo pronači autentičnu Sevillu, a vrijeme za to postoji".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sevilla u La Ligi sada ima zaostatak od osam bodova u odnosu na Real Madrid uz jednu utakmicu više, dok je Barcelona udaljena šest bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi