Sampaoli: Jovetić je igrač koji nam je trebao
Foto: EPA

Trener Seville oduševljen

Sampaoli: Jovetić je igrač koji nam je trebao

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić odlično je započeo svoju epizodu u Sevilli.

Jovetić je za sada nastupio u dvije utakmice za svoj novi klub, a u obje se upisivao u strijelce. Interesantno, oba puta je protivnik bio Real Madrid, a od dva pogotka više će se pamtiti onaj postignut sinoć u drugoj minuti sudijske nadoknade za pobjedu rezultatom 2:1.

Trener Seville Jorge Sampaoli prezadovoljan je novim fudbalerom od kojeg mnogo očekuje i u budućnosti.

"Igrač poput Jovetića nam je trebao. Možda nije bio najbolji u Manchester Cityju i Interu, ali mi smo svjesni njegovog kvaliteta. Mnogo nade polažemo u njega", rekao je Sampaoli, koji nije zaboravio pohvaliti kompletnu ekipu:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Cijeli tim je odigrao odličnu utakmicu. Prezadovoljan sam zbog toga i nadam se da će svi tako nastaviti".

Stevan Jovetić je u Sevillu stigao iz Intera na posudbu do kraja sezone sa mogućnošću ostanka u klubu za 14 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi