Sampaoli: I dalje ćemo se boriti za titulu

Trener Seville

Sampaoli: I dalje ćemo se boriti za titulu

U taboru Seville i dalje je prisutan optimizam po pitanju borbe za titulu šampiona Španije. 

Tim iz Andaluzije se u susretu 26. kola 'okliznuo' na gostovanju u Alavesu, pa sada zaostaje tri boda za drugoplasiranim Real Madridom i četiri za liderom Barcelonom. Iako je pred Sevillom težak zadatak, ciljevi momčadi koju vodi Jorge Sampaoli se nisu promijenili. 

"Ambicije ostaju iste, i dalje smo u igri i borit ćemo se. Ovo je izazovan dio sezone, mnogo je utakmica, a umor zbog borbe u dva takmičenja utiče na igrače, Ali, tako je i kod naših rivala", izjavio je Jorge Sampaoli za španske medije. 

Sampaoli, koji je ljetos došao na Ramon Sanchez Pizjuan, svojim dolaskom je preporodio Sevillu i očekuje se da će uskoro produžiti ugovor koji mu važi do 2018. godine. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi