Saigrači poručili Payetu na WhatsAppu: Odje*i!

Žele da napusti West Ham

Saigrači poručili Payetu na WhatsAppu: Odje*i!

E. Čaušević

Dimitri Payet postao je najomraženija ličnost u West Hamu u posljednjih nekoliko dana.

Francuski fudbaler nedavno je odbio da igra za londonski klub, te je zatražio transfer. Ovaj potez naljutio je navijače West Hama koji su mu poručili da ne zaslužuje da nosi dres ovog kluba.

Payet je do jučer bio zvijezda ovog kluba, ali je preko noć uspio da postane najomraženija ličnost. Ipak, navijači nisu jedini koji žele da Francuz napusti klub što prije jer i njegovi saigrači očekuju isto. 

Naime, igrači West Hama imaju grupu na WhatsAppu, a iz nje je izbačen Payet. Mark Noble, James Collins i Pedro Obiang vode grupu, a Payeta je dočekala oproštajna poruka "Odje*i".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi