Sahin dobio novi ugovor u Borussiji

Ostaje do 2019. godine

Sahin dobio novi ugovor u Borussiji

Borussia iz Dortmunda odlučila je da produži ugovor sa Nurijem Sahinom. 

Iako u posljednje vrijeme ima velikih problema sa povredama, čelnici tima iz Dortmunda su procijenili kako Sahin (28) može biti od pomoći Borussiji u narednom periodu i stoga su ga nagradili novim ugovorom.

Sahin će se tako, prema ugovoru, zadržati u Borussiji do ljeta 2019. godine, a imat će i nešto veća finansijska primanja u odnosu na ranije. 

"Svi dobro znaju kakve emocije imam prema Borussiji. To je klub mog srca. Osjećam se odlično u Dortmundu", kazao je turski fudbaler koji je ove sezone nastupio u svega osam utakmica. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Profesionalnu karijeru Sahin je započeo upravo u Borussij, a imao je priliku još nastupati za Feyenoord, Real Madrid i Liverpool. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi