Sada ni Kolašinac ne valja

Kritike na društvenoj mreži

Sada ni Kolašinac ne valja

E. Škorić

Sead Kolašinac (24) je bio rijetka svijetla tačka u Arsenalovoj igri u posljednje vrijeme, no sada ni njime nisu zadovoljni navijači londonskog kluba.

Arsenal je u derbiju na Etihadu poražen od vodećeg Manchester Cityja s 3:1. Pokušao je Arsene Wenger da spremi i motiviše igrače za vjerovatno najteže moguće gostovanje ove sezone, no nije bilo moguće parirati nevjerovatnom timu Pepa Guardiole.

Razočarali su apsolutno svi Topnici, a navijači Arsenala su pomalo tužni što je i inače sjajni Sead Kolašinac ovaj put podbacio. Brzo su zaboravili njegove dobre partije ili su, ipak, samo objektivni?

U svakom slučaju, miljenik navijača naišao je na mnoge kritike zbog loše partije na Etihadu, mada su se navijači redom "iživljavali" na sve igrače.

"Dok su i očekivano loše odigrali igrači Arsenala, ipak je iznenađujuće da je razočarao Kolašinac", napisao je  portal hitc.com u analizu utakmice.

A navijači kao navijači, nikada nisu zadovoljni kada njihov tim izgubi. Sada, eto, ni Kolašinac ne valja. Smatraju da ostavlja dovoljno prostora nazad, da ne pokriva poziciju kako bi trebao, da jednostavno nije odradio posao kakav bi trebao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi