Romagnoli: Laž je da smo demolirali svlačionice Juventusa

Alessio Romagnoli o medijskim natpisima

Romagnoli: Laž je da smo demolirali svlačionice Juventusa

Nakon kontroverznog poraza od Juventusa ,rezultatom 2:1, stvari su krenule još lošije za Milan, nakon što su mediji objavili da su igrači i članovi stručnog štaba demolirali svlačionice na stadionu Juventusa.

Međutim, prema riječima Alessia Romagnolija, to nije tačno. 

Izvještaji su govorili da su članovi Milana šarali po zidovima, kao i da su razbijane replike trofeja.

"Ništa od onog što se pisalo nakon utakmice Juventus - Milan nije tačno. Niko nije dirao replike Scudetta sa zida. Samo smo se istuširali, a zatim napustili svlačionice", izjavio je prvotimac Milana.

Romagnoli se dotakao i odgađanja prodaje kluba kineskim investitorima. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Čini se da je došlo do konfuzije što se tiče završavanja posla, ali to nije nešo čime bih se ja trebao baviti."

"Mi se moramo fokusirati na teren, pokušati izboriti kvalifikacije za evropska takmičenja i pobijediti što više utakmica do kraja sezone. Ako to uspijemo biće odlično", za kraj je rekao Romagnoli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi