Redsi konačno mogu odahnuti

Coutinho ostaje

Redsi konačno mogu odahnuti

E. Škorić

Brazilski reprezentativac Philippe Coutinho prihvatio je odluku Liverpoola.

Liverpool je odbijao ponude Barcelone iako je Coutinhova želja bila da ode na Nou Camp i zamijeni Neymara. Katalonci su bili spremni da ga plate i 120 miliona funti, ali sve je bilo uzaludno - Redsi se nisu predavali.

Na kraju, čini se da je i Coutinho shvatio da mu nema druge nego da ostane na Anfieldu, pa engleski mediji pišu kako je 25-godišnji krilni napadač zajedno sa svojim predstavnicima poručio Liverpoolu da je spreman odigrati dobru sezonu.

Coutinho je propustio prva dva kola zbog povrede, kao i meč protiv Hoffenheima u play-offu Lige prvaka, ali bi ubrzo mogao da se nađe u sastavu Jurgena Kloppa. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Brazilac je u dresu Liverpoola odigrao ukupno 182 meča u svim takmičenjima i postigao je 42 pogotka, a prethodno je bio član Vasco de Game, Espanyola i Intera.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti