Real sprema veliki transfer i to na nagovor Ronalda

Spremimo se za ludo ljeto

Real sprema veliki transfer i to na nagovor Ronalda

E. Škorić

Real Madrid će na ljeto dovesti veliko pojačanje iz Manchester Uniteda, a ako se to desi, onda će "krivac" biti Cristiano Ronaldo.

Nije potrebno ni napominjati koliko je utjecajan Ronaldo u Madridu, pa je stoga sasvim normalna stvar da upravo Portugalac izabere novo veliko pojačanje Kraljeva.

Ako je vjerovati medijima u Španiji, David de Gea na ljeto stiže na Santiago Bernabeu. On se i ranije stalno povezivao s Realom, jednom je bio i na korak Madrida, no nije se tada dalo, ali ovaj put će Real učiniti sve da ga kupi.

Bivši golman Atletico Madrida trenutno brani u Manchesteru i u velikoj je formi, te se smatra trenutno jednim od najboljih golmana na svijetu. United bi za njegove usluge mogao da traži i 100 miliona eura, što iz današnje perspektive nije cifra koju Real neće moći da plati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je navodno u više navrata sjedio s predsjednikom Reala Florentzinom Perezom i ovaj mu je obećao kako će uraditi sve što može da dovede De Geu, a onda će Ronaldo biti još sretniji. A kada je on sretan i zadovoljan, onda znate već šta...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi