Ranocchia karijeru nastavlja u Tottenhamu?

Transfer špekulacije

Ranocchia karijeru nastavlja u Tottenhamu?

Interov defanzivac Andrea Ranocchia jedna je od meta trenera Tottenhama Mauricija Pochettina do kraja januarskog prelaznog roka. 

Trener Intera Stefano Pioli rekao je da 28-godišnji štoper može napustiti San Siro tokom aktuelnog prelaznog roka, a Tottenham bi mogao da bude njegova naredna destinacija. 

Osim Tottenhama, za usluge ovog defanzivca interesuju se i ekipe West Ham Unteda i Norwicha, ali trenutno se čini da bi Tottenham trebao povući prvi potez i poslati konkretnu ponudu Interu.

Tottenham je ove sezone primio samo 14 golova u Premiershipu i očito je da imaju veoma dobru i uigranu zadnju liniju, ali do kraja sezone ih očekuje mnogo mečeva tako da će im trebati što više fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se tiče Ranocchije, on je karijeru počeo u ekipi Arezzoa iz koje je otišao u Genou. Kasnije je igrao za Bari, Inter i Sampdoriju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi