Ranieri po zadnji put posjetio stadion Leicestera

Došao da se pozdravi s igračima

Ranieri po zadnji put posjetio stadion Leicestera

E. Čaušević

Italijanski stručnjak Claudio Ranieri u četvrtak naveče dobio je otkaz na klupi Leicestera.

Sportska javnost ostala je u šoku kada su čelnici aktuelnog prvaka Engleske saopštili da su odlučili prekinuti saradnju sa trenerom koji im je donio historijski uspjeh. Leicester je već u potrazi za novim trenerom, a Ranieri će danas napustiti Englesku i vratiti se u Italiju.

Italijanski stručnjak danas je po zadnji put posjetio stadion Leicestera gdje su trenirali igrači ove ekipe. Ranieri je došao kako bi se pozdravio sa stručnim štabom i fudbalerima Lisica.

U trenutku kada je Italijan napuštao King Power stadion zaustavili su ga članovi osiguranja koji su željeli samo da se rukuju sa može se reći legendom Leicestera. I tako je najbolji trener svijeta za 2016. godinu nakon samo devet mjeseci od senzacije u Engleskoj dobio otkaz zbog nešto lošijih rezultata u ovoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi