"Ranieri je dobio ono što je zaslužio"

Nekadašnji golman Rome o Ranieriju

"Ranieri je dobio ono što je zaslužio"

E. Čaušević

Fudbalski svijet ostao je bez komentara kada je Leicester objavio da Claudio Ranieri više nije trener ove ekipe.

Vlasnici engleskog prvaka odlučili su nakon serije loših rezultata da uruče otkaz Ranieriju iako je samo devet mjeseci prije napravio veliku senzaciju. Nakon toga oglasili su se mnogi igrači i treneri, te su svi istog mišljenja da italijanski stručnjak ovo nije zaslužio.

Ipak, ima i onih koji su sa osmijehom na licu dočekali vijest da Ranieri više nije trener Leicestera, a jedan od njih je nekadašnji golman Rome i Liverpoola, Doni. Brazilac je svojim statusom na društvenim mrežama podigao prašinu.

"Prije ili kasnije svi dobiju ono što zasluže. Laži se mogu prikrivati neko vrijeme, ali sve to izađe na vidjelo na kraju", rekao je Doni za Ranierijev otkaz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi