Ramos neke stvari više nije mogao čuvati u sebi

Razočaran dočekom u Sevilli

Ramos neke stvari više nije mogao čuvati u sebi

E. Škorić

Sergio Ramos bio je strijelac za Real Madrid i u revanšu Kupa Kralja protiv Seville.

Ramos je kapiten Real Madrida i istinska legenda, a rođen je u Sevilli, gdje je igrao kao desetogodišnjak, da bi devet godina kasnije prešao u Real Madrid.

Njegov povratak na Sanchez Pizjuanu nije baš onakav kakav bi trebao da bude. On se ponaša kao profesionalac, ali njega svejedno vrijeđaju navijači Seville.

Međutim, njegovo slavlje gola pred navijačima Seville je ipak nešto što mu ovi ne praštaju.

"Nisam pokazao nepoštovanje prema navijačima Seville, upravo suprotno. Od onih koji su prema meni korektni tražio sam oprost, dok me za ove koji od početka do kraja utakmice vrijeđaju moju majku, ni najmanje nije briga. Svaki put kada se vratim u Sevillu je tako i više mi je dosta!", bjesnio je Ramos nakon utakmice i nastavio sa zanimljivom usporedbom:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Volio bih kada bi me u mom gradu dočekivali drugačije, jer ovo ničim nisam zaslužio, ali ja spreman sam na sve. Ja dolazim igrati nogomet, a neka Sevilla i njen predsjednik poduzmu mjere, kako oni kojima je jedina namjera vrijeđati, ne bacaju mrlju na ostale navijače".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi