Rade Krunić odabrao novi klub?
Foto: EPA

Chievo nova sredina?

Rade Krunić odabrao novi klub?

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Rade Krunić napustiće Empoli u narednim danima.

Nakon veoma dobre sezone u ekipi Empolija, Krunić je dobio nekoliko dobrih ponuda za nastavak karijere, ali čini se kako je 23-godišnji fudbaler odabrao tim gdje će igrati naredne sezone.

Radi se o ekipi Chieva. Ovaj tim je navodno završio posao oko dovođenja bh. fudbalera i Krunić bi karijeru trebao nastaviti u redovima italijanskog prvoligaša.

Tim iz Verone je u trci za reprezentativca BiH pobijedio Cagliari, te turske ekipe Galatasaray i Trabzonspor, koji su željeli da dovedu sjajnog veznjaka u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako ćemo Krunića vjerovatno i naredne sezone gledati u Seriji A i to u dresu Chieva.

Ovo će Kruniću biti povratak u Veronu gdje je u sezoni 2014/2015 nosio dres Hellas Verone, a u karijeri je igrao još za Sutjesku, Donji Srem i Borac iz Čačka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi