Prvi čovjek Cityja: Aguero ne ide nigdje
Foto: EPA

Ostaje na Etihadu

Prvi čovjek Cityja: Aguero ne ide nigdje

Vlasnik Manchester Cityja Khaldoon Al Mubarak odbacio je glasine da će Sergio Aguero napustiti Etihad. 

U posljednje vrijeme u britanskim medijima se špekuliše da bi Aguero mogao napustiti Manchester City, budući da je nekoliko velikana pokazalo interes za njegovo dovođenje, međutim od transfera neće biti ništa.

Prema riječima prvog čovjeka Manchester Cityja budućnost Aguera u Manchester Cityju je prilično jasna.

"Apsolutno nikada nije postojala sumnja. Čitao sam mnogo špekulacija oko toga. To je smiješno. Aguero je jedan od najboljih igrača svijeta i za nas, kao klub koji aspiraciju da osvoji svako takmičenje u kojem učestvuje, prosta je stvar moranja da imamo Aguera", rekao je Khaldoon Al Mubarak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pod vodstvom Guardiole bilo je momenata kada je Aguero na Etihadu 'grijao' klupu. Posebno od dolaska Gabriela Jesusa. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi