Prosinečki: Higuain izgleda kao svinja

Nije birao riječi

Prosinečki: Higuain izgleda kao svinja

Selektor reprezentacije Azerbejdžana i legendarni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki nije birao riječi kada je komentarisao izgled Gonzala Higuaina.

Naime, Higuain je nedavno stigao u Juventus iz Napolja u transferu vrijedom oko 90 miliona eura, ali na prvom meču za novi tim pojvio se sa nekoliko kilograma viška.

Prosinečki nije birao riječi da opiše cijelu situaciju.

"Baš sam se šokirao kada sam vidio Higuaina. Pa on je deblji od mene. Platili su ga 90 miliona eura, a izgleda kao svinja. Mogu misliti kako je Allegri bio šokiran kada ga je vidio jer je on insistirao da dođe. Ipak, mislim da će se uskoro vratiti u formu", rekoa je Prosinečki za hrvatske medije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da Prosinečki nije jedini koji je kritikovao Higuaina zbog težine, već su to uradili i brojni navijači Juventusa, ali i ostalih timova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi