Problemi za Juve po povratku iz Portugala
Foto: EPA

Ostali bez leta iz Portugala

Problemi za Juve po povratku iz Portugala

M. Šljivak

Ekipa Juventusa sinoć je u meču osmine finala Lige prvaka pobijedila na gostovanju Porto rezultatom 2:0.

Ekspedicija Bianconera međutim je naišla na velike probleme na povratku iz Porta. Let kojim su se igrači torinskog tima trebali vratiti u Italiju je odgođen i oni će se vratiti kući tek u večernjim satima.

Ovo bi mogao biti veliki problem za tim Massimiliana Allegrija. Juve već u subotu igra meč Serie A protiv Empolija, te vjerovatno neće biti u mogućnosti da odrade jutarnji trening u petak.

Očekuje se da će biti odrađen tek lagani trening u teretani, pa će im biti veoma teško protiv Empolija, gdje će igrači biti veoma iscrpljeni i umorni od puta u Portugal.

Stara dama krupnim koracima juriša ka novoj tituli prvaka Italije.

Trenutno je Juventus daleko ispred Rome. Imaju sedam bodova prednosti nad Vučicom, dok je trećeplasirani Napoli zaostaje velikih devet bodova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Meč Juventusa i Empolija igra se u subotu od 20 sati i 45 minuta u Torinu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi