Problemi za Gabriela Jesusa: Ne može dobiti papire za nastup

Manchester City ima problema s registracijom napadača

Problemi za Gabriela Jesusa: Ne može dobiti papire za nastup

M. Šljivak

Brazilski fudbaler Gabriel Jesus još uvijek nije registrovan kao igrač Manchester Cityja.

Komisija koja je trebala da izda dozvolu za nastup 19-godišnjem napadaču, pregleda dodatne dokumente oko transfera i to za sada koči njegovu registraciju u Manchesteru.

Ipak, rukovodstvo Građana vjeruje kako će sve uskoro biti gotovo i da će već za meč narednog kola Premiershipa Jesus dobiti dozvolu za nastup i da neće više biti nikakvih problema.

Mladi Brazilac je još 3. januara doputovao u Manchester. Ipak, registraciju je zakočio izvjesni Fabio Caran, koji je vlasnik prvog kluba u kojem je igrao Jesus i koji je tražio procenat od prodaje. Zbog toga je Fudbalska asocijacija Engleske zabranila registraciju, te je za sada zabranila izdvanje papira.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno je ovaj problem već sredila ekipa Palmeirasa, koja je za 27 miliona funti prodala Jesusa Cityju i oni će s Caranom na sud, ali to ne bi trebalo više predstavljati problem Građanima u konačnoj registaciji.

Tako bismo uskoro konačno Jesusa mogli gledati u dresu tima iz Manchestera.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi