Prebacuje krivicu: Brozović optužio Pjanića

Ko je kriv za povredu?

Prebacuje krivicu: Brozović optužio Pjanića

Fudbaler Intera Marcelo Brozović morat će neko vrijeme pauzirati zbog povrede nožnog prsta. 

Iako je video koji se pojavio nakon utakmice sa Juventusom pokazao da je Brozović sam kriv za povredu, jer je prilikom izlaska iz igre ljutito nogom udarao u stepenicu, čini se da je krivac za njegovu povredu naš Miralem Pjanić.

Tako barem tvrdi Brozovićev agent Miroslav Bičanić, koji je u izjavi za Sportske novosti poručio da je bh. reprezentativac dva puta nagazio Hrvata na  taj prst.

"Pričao sam s Marcelom i rekao mi je da je zbog povrede i izišao iz igre, dakle, da se povrijedio već na terenu. Dvaput mu je na taj prst nagazio Pjanić, jednom u prvom, jednom u drugom poluvremenu i to je razlog povrede", poručio je Bičanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Juventus je u derbiju Italije savladao Inter sa 1:0, a Brozović je iz igre izašao u 58. minuti.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi