Poznato zbog čega je Kolašinac izašao iz igre u Talinu

Problemi za Arsenal

Poznato zbog čega je Kolašinac izašao iz igre u Talinu

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala danas igraju na gostovanju protiv Watforda u okviru osmog kola engleskoj Premiershipa.

Nakon reprezentativne pauze najjače evropske lige nam se vraćaju ovog vikenda, a danas će na teren igrači Arsenala koji gostuju Watfordu. Pred današnji meč Arsene Wenger se nalazi na velikim mukama jer još uvijek ne zna na koje odbrambene igrače će moći računati.

Engleski mediji objavili su danas da je još uvijek upitno da li će Sead Kolašinac biti spreman za meč nakon što je zadobio manju povredu protiv Estonije. Mirror piše da je bh. reprezentativac povrijedio kuk zbog čega je na poluvremenu morao izaći iz igre.

Glavna muka za Wengera je nastavljena novom povredom u odbrani, a postavlja se pitanje ko bi mogao zamijeniti Kolašinca ukoliko on ne bude mogao igrati. Navodno, to će vjerovatno biti Nacho Monreal, no navijači baš nemaju previše vjere u njega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Topnici su na društvenim mrežama komentarisali stanje s povredama, a čini se da ih je povreda Kolašinca najviše pogodila. Jedan od njih poručio je da ih je ovo podsjetilo na stara loša vremena. No, nadaju se da će bh. tenk biti spreman za današnji okršaj.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi