Potvrđeno: Sammir se vraća u Dinamo!

Dolazi kao slobodan igrač

Potvrđeno: Sammir se vraća u Dinamo!

Ekipa Dinamo Zagreba u nastavak sezone ući će mnogo jača. 

Naime, oni su nakon kraćih pregovora uspjeli dogovoriti dolazak svog bivšeg asa Sammira koji stiže kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor sa kineskom ekipom Jiangsu Sunning.

Brazilac sa hrvatskim pasošem je veoma sretan što se vraća u Maksimir i spreman je za nove izazove.

"Veoma sam sretan i ponosan što ću ponovo nositi dres Dinama, kluba u kojem sam proveo najljepše dane u karijeri. Veselim se povratku u Maksimir i spreman za za nove izazove", poručio je Sammir.

Podsjetimo da je on nakon odlaska iz Dinama igrao u Getafeu, Jiangsu Suningu i Hangzhou Greentownu. Za repreznetaciju Hrvatske odigrao je sedam mečeva.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Veoma sretan zbog njegovog povratka je i trener Dinama Ivajlo Petev.

"Sretan sam što je klub vratio Sammira koji će nas svojim kvalitetom podići na nivo više. Ima mnogo više iskustva nego prije tri godine i veselim se njegovom povratku", rekao je Petev.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi