"Postoje dva načina na koja nisam dao gol do sada"

Pjanić za italijanske medije

"Postoje dva načina na koja nisam dao gol do sada"

Vezni fudbaler Juventusa i reprezentacije BiH Miralem Pjanić poručio je da je njegova ekipa na pravom putu da osvoji i šesti vezani Scudetto.

Juventusa je trenutno lider Serije A nakon 23. kola te imaju četiri boda više i meč manje od Rome koja je na drugom mjestu. Mnogi smatraju da će Juve bez većih problema ovu sezonu privesti kraju, ali Mali princ ipak ne ide baš tako daleko, već spušta loptu.

"Protiv Intera smo pobijedili, a uz to nismo primili gol. Mi smo trenutno na pravom putu, ali još uvijek ima mnogo da se igra do kraja sezone. Ako budemo nastavili igrati ovako, manje su šanse da ćemo praviti greške. Za mene je postići gol ili asistirati ista stvar. Sretan sam kada tim pobjeđuje, to mi je uvijek na prvom mjestu", rekao je Pjanić.

Majstora slobodnih udaraca su također pitali postoji li neki način na koji do sada nije gol, a on je brzo pronašao odgovor. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Petom i makazicama nisam postigao gol. Ipak, ne znam da li ću to moći učiniti i u nastavku karijere", reka je Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi