Podolski: Ne znam ko može da zamijeni Wengera
FOTO: EPA

"Wenger je Arsenal"

Podolski: Ne znam ko može da zamijeni Wengera

Lukas Podolski i danas sa velikim zanimanjem prati situaciju u svom bivšem klubu Arsenalu. 

Njemački napadač je u Galatasaray dospio upravo iz Arsenala u kojem je prethodno proveo tri godine, a povodom glasina oko odlaska Wengera, ocijenio je da ne bi imao ko da zamijeni "profesora". 

"Pratim skoro svaku utakmicu, ako ne uživo, onda preko društvenih mreža. Gledajući rezultate, nemam pojma šta se desilo. Wenger je dobar čovjek i dobar trener. Izgradio je klub ni iz čega do ovoga sada, tako da će biti zanimljivo šta će se dešavati", kazao je Podolski za Sky Sports, dodavši:

"Ne znam ko je taj ko bi mogao da ga zamijeni. Wenger je Arsenal", istakao je Nijemac. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenalu u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže. Klub je trenutno šesti, a osim toga je u Ligi prvaka protiv Bayerna primio 10 pogodaka i zbog toga navijači sve više vrše pritisak na Wengera u nadi da će otići sa Emiratesa.  

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije