Pjanić: Volim gledati Napoli

Ubilježio maestralnu asistenciju protiv Cagliarija

Pjanić: Volim gledati Napoli

Juventus je furiozno krenuo u novu sezonu italijanske Serije A, savladavši Cagliari 3:0 premda nije prikazao najbolju igru iz svog repertoara. Miralem Pjanić ubilježio je već u prvom kolu maestralnu "no look" asistenciju za Paula Dybalu.

Juventus nije držao visok ritam tokom svih 90 minuta, ali trijumf nije dolazio u pitanje. 

"Početak je sezone, nije lako držati visok ritam. Dali smo sve od sebe, možda smo uz tečniju igru mogli dati i četvrti gol, ali najbitnija su tri boda" 

Šta se promijenilo odlaskom Bonuccija, pitali su Miralema novinari Sky Sporta? 

"Morat ćemo se pozabaviti time. Nekad je potrebno osvojiti loptu, ali s druge strane ja ću učiniti sve od sebe da dovedem loptu naprijed"

Da li je broj 10 savršen za Dybalu? 

"On je sjajan talenat, postaje nezaustavljiv za protivničke defanzivce i to je za nas veoma važno"

Pjanić je u nedjelju imao slobodan dan, a otkrio je kako ga je, između ostaloga, proveo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Gledao sam Napoli. Sviđa mi se kako igraju, sigurno će se boriti za prvo mjesto. Gledao sam i druge utakmice", rekao je bh. as.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi