Pjanić se vratio u Juventus

Pošteđen prijateljske utakmice protiv Albanije

Pjanić se vratio u Juventus

Vezni fudbaler Juventusa Miralem Pjanić vratio se u svoj klub nakon što je sinoć igrao meč kvalifikacija za Bosnu i Hercegovinu protiv Gibraltara.

Mali princ je pošteđen prijateljske utakmice koju će naša reprezentacija igrati u utorak protiv Albanije u gostima zbog zgusnutog rasporeda Juventusa. Staru damu u narednim danima očekuju mečevi protiv Napolija u Kupu Italije i Seriji A, pa u Ligi šampiona protiv Barcelone tako da će trebati što odmornije fudbalere za te utakmice.

Osim Pjanića, u Juventus su se vratili i Higuain, Dani Alves, Mario Mandžukić i Andrea Barzagli. Dani Alves i Higuain su bili prisiljeni da se vrate jer su dobili kartone u mečevima Argentine i Brazila tako da neće imati pravo nastupa na nardnoj utakmici. Mandžukić je jedan od petorice fudbalera Hrvatske koji su pošteđeni prijateljskog meča protiv Estonije, dok je Barzagli otišao iz reprezentacije Italije zbog 'privatnih razloga'.

Juan Cuadrado i Tomas Rincon će se u Torino vratiti u utorak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi