Pjanić se oglasio nakon povrede: Osjećam bol
Foto: EPA

Povrijedio koljeno

Pjanić se oglasio nakon povrede: Osjećam bol

M. Šljivak

Bh. veznjak Miralem Pjanić doživio je sinoć povredu u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida.

Pjanić je morao napustiti teren 20-ak minuta prije kraja zbog bolova u kojenima,  a nakon meča je za francuski C8 otkrio šta se tačno dogodilo s njim.

"Povrijedio sam koljeno, osjećam bol i dalje, ali ćemo vidjeti koliko je povreda teška", rekao je Pjanić.

Pored koljena bh. veznjaka boli i poraz od Reala u finalu Lige prvaka.

"Teško je naći prave riječi. Igrali su jak presing tokom kompletnog meča i to je na kraju odlučilo utakmicu. Teško je objasniti šta nam se desilo u drugom poluvremenu, ali moramo čestitati Realu, jer su bili bolji", rekao je Pjanić za francuske medije.

Nadati se da je povreda ipak lakše prirode i da će bh. majstor biti spreman za duel kvalifikacija za SP protiv Grčke, koji se igra u petak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi