Pjanić pod upitnikom za meč s Portom
Foto: EPA

Bh. veznjak povrijeđen

Pjanić pod upitnikom za meč s Portom

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić mogao bi propustiti meč osmine finala Lige prvaka protiv Porta.

Pjanić u posljednje vrijeme igra jako malo kod Maxa Allegrija. Razlog je povreda članka koju bh. veznjak vuče odavno, te je imao značajno manju minutažu u nekim utakmicama, a u meču protiv Palerma nije uopšte ni igrao.

Miralem će vjerovatno biti pošteđen za meč protiv Porta. Allegri želi imati na raspolaganju samo spremne fudbalere, te bh. veznjaka u srijedu protiv Porta vjerovatno nećemo gledati.

Pored njega, Stara dama u susretu protiv portugalskog tima neće moći računati na defanzivce Andreu Barzaglija i Giorgija Chiellinija i sigurno je da će Bianconeri biti veoma oslabljenu na Dragau.

Ipak, i pored toga Juve je veliki favorit u dvomeču s portugalskim velikanom, a sve osim prolaza Stare dame u ovim susretima bilo bi veliko iznenađenje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Promjena u sastavu Juventusa će sigurno biti, a potencijalnih jedanaest koje će izvesti Allegri u Portu izgleda ovako:

Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Benatia, Alex Sandro, Khedira, Marchisio, Cuadrado, Dybala, Mandžukić, Higuain

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi