Pjanić o novoj sezoni: Želimo apsolutno sve
Foto: EPA

Najavljuje velike stvari

Pjanić o novoj sezoni: Želimo apsolutno sve

M. Šljivak

Torinski Juventus u novu sezonu Serije A ponovo ulazi kao glavni favorit za naslov prvaka Italije.

Stara dame već šest godina dominira u prvenstvu, ali igrači i rukovodstvo ovog tima nemaju namjeru da stanu s osvajanjem trofeja i najavljuju velike stvari.

Juve je tokom ljeta ostao bez bitnih igrača. Leonardo Bonucci je otišao u Milan, Dani Alves je postao član PSG-a, ali su dovedene i kvalitetne zamjene.

Bh. veznjak Miralem Pjanić ponovo će biti jedan od ključnih fudbalera italijanskog prvaka. Bianconeri već sutra igraju za prvi trofej na Olimpicu protiv Lazija u finalu Superkupa, a Pjanić vjeruje da je naredna sezona ponovo Juventusova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Želimo trofeje i ove godine. Smatramo da imamo taj pobjednički duh koji bi nam mogao donijeti nove trofeje i pobjede. Ova sezona će biti jača nego prethodne, ali mi želimo da nastavimo osvajati sve što možemo", rekao je Pjanić.

Podsjetimo, Juventus je prošle sezone osvojio šestu uzastopnu titulu prvaka Italije, te trofej Kupa, dok su u Ligi prvaka poraženi u finalu od madridskog Reala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi