Pjanić: Nije kraj, znamo šta je Barcelona uradila PSG-u
Foto: EPA

Opreznost u taboru Juventusa

Pjanić: Nije kraj, znamo šta je Barcelona uradila PSG-u

Juventus je sinoć u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka pobijedio Barcelonu sa visokih 3:0. 

Torinski klub je ovim trijumfom doveo Barcelonu u skoro bezizlazan položaj pred revanš na Nou Campu. Tim koji vodi Massimiliano Allegri je prezentirao gotovo sve i na kraju je sasvim zasluženo slavio, a da u taboru Juventusa nema euforije moglo se vidjeti i po izjavu koju je dao naš Miralem Pjanić. 

"Pružili smo vrlo dobru partiju protiv Barcelone. Na kraju smo slavili sa 3:0 i to je dobar rezultat za nas. No, to nije kraj. Mi znamo šta su oni uradili protiv PSG-a i moramo se dobro pripremiti za uzvratnu utakmicu", kazao je Pjanić za BT Sport, dodavši:

"Opreznost je prisutna. Barcelona ima odlične igrače u svojim redovima i pred nama je da dobar posao napravimo i u Španiji", poručio je Pjanić. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pjanić je protiv Barcelone odigrao vrlo dobru partiju. U 55. minuti je uspio i asistirati Chielliniju za gol, a iz igre je izašao minutu prije kraja kada ga je zamijenio Barzagli.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi