"Pique nije kao neki igrači, odan je Barceloni"
Foto: EPA

Shakira za italijanske medije

"Pique nije kao neki igrači, odan je Barceloni"

E. Čaušević

Defanzivac Barcelone, Gerard Pique, nalazi se na udaru navijača u gotovo cijeloj Španiji.

Pique nije krio da je saglasan za nezavisnost Katalonije čime je na sebe stavio sav bijes španskih navijača. Igrač Barce je doživio velike neugodnosti dok je bio na okupljanju reprezentacije, a sigurno će se to nastaviti i na skoro svakoj gostujućoj utakmici katalonskog kluba.

O tome je pričala i njegova supruga Shakira koja je dala intervju za italijanske medije. U prethodnim sedmicama se pričalo da Shakira i Pique više nisu zajedno što je veoma brzo demantovano. Nova špekulacija je da će PIque zbog ogromnog pritiska napustiti Barcu, no kolumbijska pjevačica je i to demantovala.

"Pique je totalno fokusiran odan Barceloni. Većina igrača danas su samo tu zbog novca, dođu i odu, ali Pique je sigurno najodaniji klubu od svih njih. Njegovo srce kuca zasamo za Barcelonu", rekla je Shakira.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi